OFICENTER LA SELVA

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

ACCESSORIS PER TAULES DE LLUM - JOCS

ACCESSORIS PER TAULES DE LLUM - JOCS

Un món de creació, imaginació i efectes increïbles.

La llum representa una nova fórmula d'aprenentatge, divertida i eficaç.  

ACCESSORIS PER TAULES DE LLUM

Una amplia gamma d'articles que poden potenciar la creativitat i el jocs sobre les taules de llum. La sobre posició d'elements amb diverses formes i colors creen efectes que habitualment no s'aconseguirien. I la imaginació és la millor eina de treball.

Element com: -Figures de tota mena que siguin transparents, translúcides o opaques. Elements granulats que en funció de la seva densitat poden deixar passar més o menys la llum i creen ombres o reflexos (Sorra, sal, purpurines, arròs ... Tots ells poden ser acolorits). Films o bobines de plàstics transparents o de colors que puguin ser pintats o impresos i posteriorment retallats, o no. Safates, gots, ampolles que continguin aquests elements i inclús líquids. Peces metàl·liques o miralls que reflecteixin les llums de colors. Pintures per decorar o barrejar amb líquids, retoladors per dibuixar sobre el taulell i que es poden esborrar fàcilment.

 

JOCS GENÉRICS PER LES TAULES DE LLUM
parc
PLANTILLES - PARC
REF.- 153969

Joc de 6 imatges retallades en plàstic de diversos colors translúcids. Figures en positiu i negatiu per poder jugar tant com un puzle com de reconeixement de formes. Es poden utilitzar com a plantilles de dibuix.

TRANSPORT
PLANTILLES - TRANSPORT
REF.- 153970

Joc de 6 imatges retallades en plàstic de diversos colors translúcid. Figures en positiu i negatiu per poder jugar tant com un puzle com de reconeixement de formes. Es poden utilitzar com a plantilles de dibuix.

GRANJA 
PLANTILLES - GRANJA
REF.- 153971

Joc de 6 imatges retallades en plàstic de diversos colors translúcid. Figures en positiu i negatiu per poder jugar tant com un puzle com de reconeixement de formes. Es poden utilitzar com a plantilles de dibuix.

 MASCOTAS1
PLANTILLES - MASCOTA
REF.- 153972

Joc de 6 imatges retallades en plàsticde varis colors translùcid. Figures en positiu i negatiu per poder jugar tant com un puzzle com de reconeixement de formes. Es poden utilitzar com a plantilles de dibuix.

ANIMALS MARINS 
PLANTILLES - MAR
REF.- 153977

Joc de 6 imatges retallades en plàstic de diversos colors translúcid. Figures en positiu i negatiu per poder jugar tant com un puzle com de reconeixement de formes. Es poden utilitzar com a plantilles de dibuix.

 LLETRES MAIUSCULES
26 LLETRES MAJÚSCULES
REF.- 156979

Joc de 26 lletres retallades en plàstic de diversos colors translúcid. Figures en positiu i negatiu per poder jugar tant com un puzle com de reconeixement de formes. Es poden utilitzar com a plantilles de dibuix.

 nombres
10 NOMBRES
REF.- 153980

Joc de 10 nombres retallats en plàstic de diversos colors translùcid. Figures en positiu i negatiu per poder jugar tant com un puzle com de reconeixement de formes. Es poden utilitzar com a plantilles de dibuix.

 TAULA PEGS TRANSPAREN
PLACA PERFORADA TRANSPARENT PEGS
REF.- 154228

Placa translúcida per PEGS. Mida 31x21. Per 3 mides de pegs, 10 - 15 - 20 mm. 

 VISUALITZA ELS ARTICLES A LA BOTIGA ONLINE ( Clica aqui i entra ) 

MENU - ACCESSORIS PER TAULES DE LLUM 

Jocs orientats.

 Elements de creació per activitats amb llum.  Jocs per taules de llum.
IMATGE MENU ORIENTATS
IMATGE MENU CREACIO  IMATGE MENU JOCS 


Amplieu informació i demaneu el vostre pressupost trucant-nos al 972 87 71 00

o enviant un correu a   Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

VISUALITZA ELS ARTICLES A LA BOTIGA ONLINE ( Clica aqui i entra ) 

 

SNM BOLSA 100 GR GOMAS ELASTICAS 12X0 4

MOBLES D'OFICINA

Bàner

RECERCA AVANÇADA


Recerca per categoria
.

Recerca per marca
.


ENTRADA REGISTRATS

GUIES SELECCIÓ

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Joomla! Slideshow

ESCOLAR 2017-18

Bàner